WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVC Kaya's Beringen  9 - 7  (2-4)

DATUM 01-10-2004  20:50

DOELPUNTEN 0-1 Demirel,1-1 Verschueren,1-2 Yazgan,1-3 Degens ,2-3 Nevelsteen ,2-4 Demirel ,3-4 Verschueren ,3-5 Demirel ,4-5 Verschueren ,5-5 Vervecken ,6-5 Vanderperre ,7-5 Vanderperre ,7-6 Degens ,8-6 Verschueren ,8-7 Demirel ,9-7 Nevelsteen

VERSLAG Kern ZVK Wezel: Lemmens, Dreesen, Duquet, Vanderperre, Vervecken, Verschueren, Bierens, Swerts, Nevelsteen, Pauwels

Kern Kaya's Beringen: Vertessen, Demirtas, Tok, Yazgan, Bistrussi, Tekin, Ustun, Vanderlinden, Degens, Kaya, Demirel

Scheidsrechter: A. Dell'olivo

De wedstrijd startte met slordig voetbal van beide kanten. In de 2de minuut verdedigde Wezel slecht uit en Kaya's kon op voorsprong komen via Demirel. Wezel trachtte snel het evenwicht te herstellen en in de 3de minuut maakte Verschueren er 1-1 van. In de 5de minuut kwamen de bezoekers weer op voorsprong via Yazgan. Kaya's strafte het slordige voetbal van Wezel telkens goed af en nog geen minuut later kon Degens er 1-3 van maken. Wezel moest het over een andere boeg gaan gooien want er lukte niets. Maar dit was makkelijker gezegd dan gedaan, Nevelsteen had in de 11de minuut wel al de stand op 2-3 gebracht na een knappe individuele actie, maar het spel beterde niet echt. 2 minuten voor de rust was het Demirel die de 2-4